Om Orkland Klima- og kuldeteknikk

Orkland Klima- og kuldeteknikk er totalleverandør av klima- og kuldetekniske løsninger til både privat- og bedriftsmarkedet i Midt-Norge. Vi kan hjelpe med montering, drift og vedlikehold på kjøle- og fryseanlegg, klimaanlegg, varmepumper og mye mer. Kontakt oss for å komme i gang.

En del av Orkland Energi

Orkland Klima- og kuldeteknikk er en del av konsernet Orkland Energi. Vi har en sterk lokal forankring og stort engasjement for lokalsamfunnet vårt. Det kommer alle som bor her til del. Overskuddet fra vår virksomhet går tilbake til lokalsamfunnet, enten som utbytte til kommunen, eller som støtte til idrett og frivillighet. Vi er stolte sponsorer av flere lokale lag og initiativer.

At vi er en del av Orkland Energi-konsernet, er også en fordel for din private økonomi. Har du Orkland Energi som strømleverandør, og kjøper varmepumpe av Orkland Klima- og kuldeteknikk, kan vi tilby deg rentefri nedbetaling over strømregningen over 3 år. Les mer om varmepumper her.

Historien bak Orkland Klima- og kuldeteknikk

Orkland Klima- og kuldeteknikk ble etablert av Orkland Energi i 2019, men bygger videre på 40 års fagkunnskap og erfaring fra Trondheim Kulde og SIKO i Orkdal.

Trondheim Kulde ble etablert i 1985, og leverte klima- og kuldetekniske løsninger til dagligvarehandelen, industrien, offentlige institusjoner og boligkomplekser. SIKO ble etablert i 2016 som leverandør av varmepumper til boliger, men utvidet raskt til også å levere solskjerming og solcelleanlegg. Orkland Energi gikk inn som eier i 2019 for å kunne utfylle sine tjenester innen produksjon og leveranse av strøm og fjernvarme.

Sammen har Orkland Klima- og kuldeteknikk blitt en erfaren leverandør til både bedrifts- og privatmarkedet. Vi har kontor og verksted på Fannrem i Orkdal, og avdelingskontor på Hitra. Våre kunder finnes over hele Midt-Norge.